Politiet: Vi har ikke fået en sort trøje magen til Emilies

Rettelse: Politiet har ikke fået indleveret en sort iturevet trøje magen til Emilie Mengs, som vi tidligere skrev i dag. De fortæller politiet nu.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet har ganske vist fået indleveret en trøje, men den er ikke magen til teenagerens, oplyser politikommissær og efterforskningsleder Marianne Roe.

»Det er rigtigt, at vi har fået en trøje ind, men det er ikke rigtigt, at den er magen til,« understreger hun.

Ifølge Sjællandske har politiet hentet en iturevet trøje i nærheden af Halsskov Rev tæt ved Korsør Station, hvor Emilie Meng sidst blev set, men den har altså ingen forbindelse til den 17-årige.

BT talte tirsdag med en mand fra Korsør, der via et overvågningsbånd fra sin private bopæl så to mænd vandre forbi, få timer efter at Emilie Meng sidst blev set.

Manden tænkte, at mændene måske kunne have forbindelse til Emilie Mengs forsvinden.

»Vi har undersøgt det, men der er ingen sammenhæng. Vi er desværre ikke kommet nærmere en opklaring,« tilføjer Marianne Roed.

Teenageren er sidst med sikkerhed set søndag 10. juli, da hun efter en bytur i Slagelse ved 04-tiden tog afsked med et par veninder på stationen i Korsør.

Emilie Meng er 168 centimeter høj, almindelig af bygning, har langt brunt hår, og hun var iført sort langærmet cardigan med sort blondebluse og blå bukser. Hun havde blå Adidas-sko på fødderne.

/ritzau/