Politiet spørger: Hvem savner 167 Playstations?

Tilbage i november sidste år konfiskerede politiet 167 nye Playstation 4 spillekonsoller fra tre unge mænd. Men politiet har endnu ikke fundet ejerne.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En sen nattetime i november sidste år kom en politipatrulje tilfældigvis forbi en bil med anhænger, som holdt i rabatten på Vestmotorvejen.

I bilen sad tre unge mænd, som ikke virkede særlig glade for at se politiet - og med god grund.

For ved nærmere eftersyn af anhængeren fandt betjentene ikke færre end 167 helt nye Playstation 4 spillekonsoller - et antal, som naturligt nok undrede ordensmagten.

Det skriver Sjællandske.

De tre personer fortalte, at de havde købt dem "på en parkeringsplads", hvilket også lød noget suspekt - og derfor blev de alle tre anholdt og taget med på politistationen.

Hvem ejer dem? 

Mens de tre sigtede tyve for længst er blevet løsladt, så står de mange Playstation 4-maskiner stadig i kælderen på politigården i Slagelse.

Ingen har endnu meldt dem stjålet, og derfor har politiet ikke anden mulighed end at levere dem tilbage til de tre unge mænd.

- Hvis politiet ikke kan bevise, at de tre mænd har stjålet dem, ja, så bliver vi nødt til at udlevere dem igen, siger politikommissær Hugo Larsen fra Slagelse politi.

Han opfordrer derfor enhver, som har det mindste kendskab til sagen om at kontakte politiet hurtigst muligt på telefon 1-1-4.