Politiet søger vidner til mystisk brand i kolonihave

Politiet kan ikke udelukke, at branden i et kolonihavehus hænger sammen med andre brande i Korsør.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Både brandfolk og politi varm talstærkt tilstede, da der kort før klokken 19.00 tirsdag aften udbrød brand i et kolonihavehus ved Grønlandsvej i Korsør.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland Falsters Politi.

- Vi fik anmeldelsen klokken 18.46, og jeg kan oplyse, at ingen personer er kommet til skade, siger Mikkel Kjærgaard, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland Falsters Politi.

quote Der er nogle ting, som gør, at den muligvis kan være påsat

Mikkel Kjærgaard, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland Falsters Politi

Brandfolk fra Slagelse Brand og Redning fik ifølge politiet slukket ilden klokken 19.25, og nu skal sagen undersøges nærmere.

- Det er sag, som vi skal undersøge nærmere, fordi der er nogle ting, som gør, at den muligvis kan være påsat, siger Mikkel Kjærgaard.

Kan hænge sammen med andre brandsager

Korsør har den seneste tid været ramt af flere mistænkelige brande.

En børnehave og en Netto-forretning i Korsør var natten til tirsdag i brand. De to bygninger ligger op ad hinanden. Børnehaven Lilleskov ligger på Lilleskovvej, mens Netto-forretningen ligger på Kjærsvej 68.

Branden i Børnehaven på Lilleskovvej blev hurtigt slukket. Børnehaven slap derfor med udvendige skader på facaden, og den stod derfor til at åbne tirsdag morgen. Dog med begrænset adgang til udendørsområderne grundet efterforskningsarbejdet. Der var derfor lavet en gang, så forældrene kunne aflevere deres børn.

Netto-forretningen på Kjærsvej 68 var derimod hårdt medtaget og åbnede ikke tirsdag morgen.

Senere samme dag blev en 15-årig dreng er blevet anholdt og sigtet for at stå bag brandene i børnehaven og Netto-forretningen.

Artiklen fortsætter under billedet.

Hvis man har oplysninger i sagen, kan man kontakte politiet på telefon 1-1-4.
Hvis man har oplysninger i sagen, kan man kontakte politiet på telefon 1-1-4. Foto: Aleksander Christiansen - 112news.dk/Skadestedsfotograf.dk

Han er desuden også sigtet for endnu en brand tirsdag formiddag ved Broskolen samt for at have sat ild til et legehus ved en børnehave i Korsør den 23. juni. Drengen vil blive fremstillet i grundlovsforhør onsdag morgen.

Selvom den 15-årige blev anholdt tirsdag, kan man hos Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi ikke afvise, at branden i kolonihavehuset hænger sammen med de andre brandsager.

Politiet håber nu, at eventuelle vidner kan hjælpe med at finde frem til den mulige gerningsmand til branden i kolonihavehuset, der fuldstændig udbrændte. Man har dog ikke noget signalement af en mulig gerningsmand.

Hvis man har oplysninger i sagen, kan man kontakte politiet på telefon 1-1-4.