Politiet sigter to drenge for overfald på 65-årig mand

To 16-årige drenge fra Motalavej er blevet sigtet for et overfald på en 65-årig. De har samtidig fået forlænget deres varetægtsfængsling for et røveri i samme område.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Klokken havde knap rundet 19.00, da en stor gruppe unge mennesker overfaldt en 65-årig mand, som sad med nedrullet vindue i sin bil og røg en cigaret på en parkeringsplads ved Lidl i Korsør.

Overfaldet, der fandt sted den 12. marts, opstod ifølge politiet fordi den ældre mand nægtede at give en cigaret. Flere fra gruppen råbte skældsord, ligesom de slog og sparkede på bilen.

Manden brugte en krykke til at holde gruppen på afstand, men til sidst steg han ud af bilen, hvorefter han blev slået i ansigtet. Da han senere lå på jorden, blev han sparket flere steder på kroppen. 

Nu har politiet sigtet to 16-årige drenge fra Motalavej i Korsør for overfaldet på den 65-årige mand. Det oplyser Peter Damgaard, vicepolitiinspektør ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til TV ØST.

Politiet har tidligere sigtet tre andre personer for overfaldet.

- Der er nu sigtet fem personer for overfaldet, og jeg kan bestemt ikke udelukke, at der er flere, som bliver sigtet i sagen, siger Peter Damgaard.

- Vi accepterer ikke den opførsel, som foregår deroppe, tilføjer vicepolitiinspektøren.

De to 16-årige blev desuden ved Retten i Næstved varetægtsfængslet i yderligere tre uger for et røveri af et beboerhus på Motalavej, hvor de truede en vagt på stedet.