¨

Politiet offentliggør foto af Rema 1000-røver

Politiet har valgt at offentliggøre billedet af Rema 1000-røveren i håbet om, at nogen genkender ham. Foto: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Politiet håber, at borgere kan genkende den unge mand, der fredag aften begik et røveri mod Rema 1000 i Korsør.

Sydsjællands- og Lolland-Falsters politi offentliggør nu et overvågningsbillede af den unge mand, der fredag aften i sidste uge begik et røveri i Rema 1000-butikken på Tårnborgvej i Korsør.

Vidner har beskrevet den unge mand som cirka 17-18 år, og som overvågningsbilledet viser, havde han trukket hætten på en lilla hættetrøje op over hovedet.

Udenpå den lilla hættetrøje havde han en sort trøje, og derudover havde han mørke solbriller på.

- Vi har offentliggjort billedet i håbet om, at nogen genkender ham. Det er ikke meget, han har gjort for ikke at blive genkendt. For under hætten og solbrillerne kan man tydeligt se ansigtet, siger Jens Jedig Christiansen, der er politikommissær ved Lokalpolitiet i Slagelse.

Efter røveriet afspærrede politiet fredag aften området omkring Rema 1000 i Korsør for at søge efter spor.  Foto: Lasse Antonsen

Søger vidner

Røveriet fandt sted fredag klokken lidt i klokken otte om aftenen. Rema 1000-røveren truede personalet med en 4-5 centimeter lang kniv og tvang medarbejderne til at udlevere penge og to kartoner Prince Light. Derefter flygtede han i retning mod Byparken. Politiet var efterfølgende ude med hunde for at lede efter den unge mand, men han er altså stadig på fri fod.

- Vi er voldsomt interesserede i at få fat i ham, så vi kan anholde ham. Så hvis nogen kan genkende ham, må de meget gerne kontakte os, siger Jens Jedig Christiansen.

Oplysninger kan gives til politiet på 1-1-4.

Rema 1000-røveren truede personalet med en 4-5 cm lang kniv.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App