Politiet jagter mand efter voldsomt røveri

En kvindelig ekspedient fik i nat en hårdhændet behandling af en maskeret mand under et røveri i Slagelse.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet leder lige nu efter en mand, der står bag et voldsomt røveri i Slagelse.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Røveriet fandt sted lørdag kort før klokken 23.17 i Vin og Tobak på Bredegade 43 i Slagelse, hvor en maskeret mand havde sneget sig ind i forretningen.

- En kvindelig ansat var på arbejde, hvor hun ved lukketid gik ud med skraldespanden, og da hun kom tilbage til kiosken, havde en mand gemt sig inde i et baglokale. Han sagde, at han ikke ville gøre hende noget, men at han blot ville have penge. Hun blev dog lagt hårdhændet ned på gulvet, fortæller vagtchefen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- I forlængelse af kiosken er der en spillehal, og i spillehallens baglokale stikker han af fra stedet gennem et vindue, tilføjer vagtchefen.

Det er ifølge politiet endnu usikkert, om manden, der skjulte sit ansigt bag en sort maske, slap afsted med penge fra forretningen.

Signalement

- Vi er selvfølgelig interesseret, hvis noget har set eller hørt noget mistænkeligt i området omkring klokken 23.00, siger vagtchefen.

Den kvindelig ansat i Vin og Tobak har det ifølge politiet efter omstændighederne godt.

Andet røveri på få dage

Det er desuden det andet røveri på få dage, som har ramt Slagelse.

Fredag den 17. august blev en 69-årige ekspedient overfaldet af to maskerede røvere i en kiosk i Slagelse, som ligger på hjørnet af Nordre Stationsvej og Valbyvej. 

Den ene af de to mænd tog fat i ekspedienten og skubbede hende ned i gulvet. Samtidig truede de hende med en kniv for at få hende til at udlevere penge fra kioskens kassebeholdning.

Kvinden kom sig og vendte efter et stykke tid tilbage til sit arbejde i kiosken. Politiet efterforsker dog stadig sagen og delte forleden overvågningsbilleder af røveriet i håb om at finde frem til de to gerningsmænd.

Artiklen fortsætter under videoen.

Overvågningsbilleder fra røveriet kiosken på hjørnet af Nordre Stationsvej og Valbyvej fandt sted fredag den 17. august. 

Det er dog usikkert, om de to røverier i Slagelse har forbindelse til hinanden.

- Det er ikke helt samme modus, men i og med man var maskeret på den måde, så man ikke er let genkendelig, så skal jeg ikke afvise, at det kan være den samme. Men det vil vores efterforskning visen siger vagtchefen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Hvis man har oplysninger i sagerne, kan man kontakte politiet på telefon 1-1-4.