Politiet har været massivt til stede på Motalavej - to personer sigtet efter uro

Politiet har natten igennem været massivt til stede på Motalavej i Korsør efter en anmeldelse om uro.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Mandag eftermiddag klokken 16.37 blev Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi kontaktet af en borger, der oplevede uro på Motalavej i Korsør. 

Derfor blev flere patruljevogne sendt til stedet. 

- Da vi kommer frem, er der rigtig dårlig stemning, men alene ved vores tilstedeværelse falder der ret hurtigt ro på, fortæller Joy Haensel, der er vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

quote I forbindelse med urolighederne sigter vi to personer for brud på ordensbekendtgørelsen

Joy Haensel, vagtchef, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Politiet kan ikke komme nærmere ind på, hvad uroen gik ud på, men fortæller, at de befandt sig i området aftenen og natten igennem. 

- I forbindelse med urolighederne sigter vi to personer for brud på ordensbekendtgørelsen, siger Joy Haensel.

Politiet ønsker ikke at oplyse, hvor mange betjente der var til stede, men billeder fra stedet viser, at der befandt sig mindst fire patruljevogne.

Visitationszone og ghettoliste

Det er langt fra første gang, der har været slagsmål og ballade på Motalavej, som indtil 1. december 2021 optrådte på regeringens ghettoliste – en liste som boligområder bliver optaget på blandt andet på baggrund af antallet af borgere dømt for at overtræde straffeloven, våbenloven eller lov om euforiserende stoffer.

Senest i december 2021 blev der oprettet visitationszoner i området efter flere episoder med uro i kølvandet på en 44-årig mands voldelige overfald på en 49-årig mand med en spade.

Læs også
Slagsmål på Motalavej - politiet måtte trække stavene
Læs også
Slagsmål på Motalavej - politiet måtte trække stavene

I lørdags var Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi ligeledes mødt talstærkt op, efter to grupper var kommet op og diskutere. Her måtte politiet trække stavene for at få ro mellem parterne.

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi forlod Motalvej efter gårdagens uroliger tidligt tirsdag morgen.