¨

Politiet har modtaget flere henvendelser efter røveri mod brugs

Tre mænd røvede sig til cigaretter og et pengebeløb fra Dagli' Brugsen i Ruds Vedby. Foto: René Lind

Flere ting er blevet sikret fra gerningsstedet, som sammen med borgerhenvendelser indgår i efterforskningen af røveriet mod Dagli' Brugsen i Ruds Vedby.

Med tørklæder om ansigtet og en kniv med lyserødt skaft som våben truede tre mænd sig i mandags til en håndfuld kartoner cigaretter og et pengebeløb fra Dagli' Brugsen i Ruds Vedby.

Efter røveriet flygtede de i nordlig retning i en bil, angiveligt en mørkfarvet Renault Megane.

Hvis man på gerningstidspunktet eller i dagene op til har befundet sig ved Dagli' Brugsen og bemærket noget mærkværdigt, kan det hjælpe politiet

Jens Jedig Kristiansen, politikommissær

Fredag er der fortsat ingen anholdte i sagen.

I forbindelse med politiets tekniske undersøgelser på stedet er der blevet sikret flere ting, som indgår i efterforskningen.

Det siger Jens Jedig Kristiansen, politikommissær fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Det, vi har sikret, indgår som en del af den efterforskning, vi er i gang med at lave.

Af hensyn til den videre efterforskning vil han ikke oplyse, hvad det er, politiet har sikret. Et vidne har tidligere oplyst til TV2 ØST, at politiet bar DNA-poser ud af brugsen.

Politiet har fået flere henvendelser

Røveriet skete klokken 8:21. To minutter senere blev politiet alarmeret.

Politiet er gået ud i offentligheden med både et fyldigt signalement og overvågningsbilleder af de tre gerningsmænd, hvilket har givet flere henvendelser fra borgere, oplyser Jens Jedig Kristiansen.

SIGNALEMENT AF DE TRE RØVERE

  1. Mand, 16-22 år, lys i huden, lysegrå joggingtrøje med hætte, lysegrå bukser med to sorte striber langs benene. Han var maskeret med tørklæde med kranieprint.
     
  2. Mand, 18-20 år, lys i huden, sort hættetrøje, blå cowboybukser, hvide sko, maskeret med et hvidt/gråt tørklæde. Røveren havde en cirka 30 cm lang kniv med lyserødt skaft med.
     
  3. Mand, 16-22 år, lys i huden, iført mørkegrå trøje med lysegrå kant. Inden under trøjen havde han en rød trøje. Han havde blå cowboybukser og sorte sko med hvid sål på og bar en sort kasket med en hvid blomst/sol broderet på. Han var maskeret med et blåt tørklæde med hvidt print.

 

Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Politiet opfordrer fortsat borgere til at henvende sig på 1-1-4, hvis de har oplysninger til sagen.

- Hvis man på gerningstidspunktet eller i dagene op til har befundet sig ved Dagli' Brugsen og bemærket noget mærkværdigt, kan det hjælpe politiet, så vi forhåbentlig kan få stykket brikkerne sammen, siger Jens Jedig Kristiansen.

Til Sjællandske siger Nordsjællands Politi, at de efterforsker, om der er en sammenhæng mellem røveriet fra Dagli' Brugsen i Ruds Vedby og et røveri fra Dagli' Brugsen i Uvelse ved Hillerød, der blev begået tirsdag.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App