Politiet har modtaget flere henvendelser efter røveri mod brugs

Flere ting er blevet sikret fra gerningsstedet, som sammen med borgerhenvendelser indgår i efterforskningen af røveriet mod Dagli' Brugsen i Ruds Vedby.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Med tørklæder om ansigtet og en kniv med lyserødt skaft som våben truede tre mænd sig i mandags til en håndfuld kartoner cigaretter og et pengebeløb fra Dagli' Brugsen i Ruds Vedby.

Efter røveriet flygtede de i nordlig retning i en bil, angiveligt en mørkfarvet Renault Megane.

quote Hvis man på gerningstidspunktet eller i dagene op til har befundet sig ved Dagli' Brugsen og bemærket noget mærkværdigt, kan det hjælpe politiet

Jens Jedig Kristiansen, politikommissær

Fredag er der fortsat ingen anholdte i sagen.

I forbindelse med politiets tekniske undersøgelser på stedet er der blevet sikret flere ting, som indgår i efterforskningen.

Det siger Jens Jedig Kristiansen, politikommissær fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Det, vi har sikret, indgår som en del af den efterforskning, vi er i gang med at lave.

Af hensyn til den videre efterforskning vil han ikke oplyse, hvad det er, politiet har sikret. Et vidne har tidligere oplyst til TV2 ØST, at politiet bar DNA-poser ud af brugsen.

Politiet har fået flere henvendelser

Røveriet skete klokken 8:21. To minutter senere blev politiet alarmeret.

Politiet er gået ud i offentligheden med både et fyldigt signalement og overvågningsbilleder af de tre gerningsmænd, hvilket har givet flere henvendelser fra borgere, oplyser Jens Jedig Kristiansen.

SIGNALEMENT AF DE TRE RØVERE

Politiet opfordrer fortsat borgere til at henvende sig på 1-1-4, hvis de har oplysninger til sagen.

- Hvis man på gerningstidspunktet eller i dagene op til har befundet sig ved Dagli' Brugsen og bemærket noget mærkværdigt, kan det hjælpe politiet, så vi forhåbentlig kan få stykket brikkerne sammen, siger Jens Jedig Kristiansen.

Til Sjællandske siger Nordsjællands Politi, at de efterforsker, om der er en sammenhæng mellem røveriet fra Dagli' Brugsen i Ruds Vedby og et røveri fra Dagli' Brugsen i Uvelse ved Hillerød, der blev begået tirsdag.