Politiet har ikke tid til at anholde voldsmand

I næsten to uger har en mand i Slagelse ventet på, at hans overfaldsmand bliver anholdt. Men politiet fortæller ham, at de ikke har tid, og nu må han nok flytte for at finde tryghed.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 32-årig mand fra Slagelse har siden 24. juli ventet på at politiet anholder en kendt voldsmand fra Slagelse, efter at han blev overfaldet i sit eget hjem, skriver Sjællandske.

Den 32-årige blev overfaldet af den pågældende, da han åbenbart blev forvekslet med en anden, som skyldte penge i en bilhandel. Han bliver antastet af voldsmanden som senere får en bandidosrocker til at hjælpe sig. Den 32-årige bliver overfaldet i sit hjem og slået ned.

Politiet bliver tilkaldt og genkender på grund af signalementet straks voldsmanden og bandidos-kompagnon, men alligevel bliver voldsmanden ikke anholdt.

Den 32-årige har siden rykket tre gange for at høre, hvornår politiet har tænkt sig at anholde voldsmanden.

- Hver gang er svaret det samme: De har ikke tid, siger den 32-årige, der føler sig meget utryg i lejligheden, hvor hans kæreste også bor. Voldsmanden holder angiveligt til i værtshusmiljøet omkring banen - og dermed også tæt på Mortens lejlighed.

- Jeg bliver nok nødt til at finde et andet sted at bo, indtil han bliver anholdt, siger Morten, som ikke over for Sjællandske kan skjule sin frustration over politiets manglende handling.

- Jeg véd da godt, at de sikkert har masser at se til. Men nu går voldsmanden sikkert rundt og griner, mens min kæreste og jeg er utrygge og nok må flytte. Det er bare ikke i orden, synes jeg, fastslår voldsofferet over for Sjællandske.