Politiet efterlyser vidner til havneulykke i Korsør Havn

Politiet ønsker at høre fra vidner, der kan hjælpe med at klarlægge, hvorfor en bil med et ældre ægtepar endte i havnen. Parret er lagt i kunstigt koma.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Et ældre ægtepar blev søndag morgen bjærget op af havnen i Korsør, efter en ulykke, hvor deres bil kørte i det kolde vand.

Ægteparret blev trukket afsted af strømmen i området mod Storebælt. I første omgang forsøgte de at søge tilflugt på bilen, men efter den sank, var de alene i vandet.

Politi og redmandskabs var massivt til stede på havnen, men hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi ønsker man stadig at høre fra eventuelle vidner.

quote De er lagt i kunstigt koma

 Ole Hald, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

- Vi håber at høre fra vidner, så vi kan få klarlagt hændelsesforløbet, og hvorfor bilen kørte i havnen, siger Ole Hald, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til TV ØST.

Lagt i kunstigt koma

Manden og kvinden blev bjerget op af vandet af redningsberedskabet. Men da de kom op var manden livløs, mes der blev konstateret puls på kvinden.

Derfor blev manden fløjet med Akutlægehelikopter til Rigshospitalet, mens kvinden blev kørt med ambulance til Slagelse Sygehus. Hun blev senere overført til Rigshospitalet.

- De er lagt i kunstigt koma, og vi har ikke hørt andet, siger Ole Hald til TV ØST.

Politiet hører kun fra hospitalet, hvis der sker noget markant med det ældre ægtepars tilstand. Der er tale om en 71-årig mand og en 65-årig kvinde fra lokalområdet. De pårørende er blevet orienteret om ulykken.

Hvis man har oplysninger om sagen, kan man kontakte politiet på telefon 1-1-4.