¨

Politiet efterlyser vidner til brand i cykel og bil

Ved et tilfælde opdagede politi og brandvæsen, at der under 300 meter fra bilen stod en damecykel, som brændte fra fordæk og cykelkurv. Foto: Morten Bøgh

Politi og brandvæsen rykkede i nat ud til to brande mistænkeligt tæt på hinanden i Korsør. Nu søger politiet vidner i sagen.

Kort før klokken 01.00 i nat rykkede både politi og brandvæsen ud til en brand på Nor Alleen i Korsør.

Og ikke langt fra Korsør Svømmehal fandt de en Hyundai Getz, som ukendte gerningsmænd havde sat ild til. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Det er forholdsvis sjældent vi rykker ud til den slags sager i lige netop det område, siger Ole Hald, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til TV ØST.

- Vi regner med, at branden i bilen er påsat, tilføjer vagtchefen.

Ved et tilfælde opdagede politi og brandvæsen, at der under 300 meter fra bilen stod en damecykel, som brændte fra fordæk og cykelkurv. Ifølge politiet kan de to brande hænge sammen.

Begge brande blev hurtigt slukket, og beredskabet rullede tilbage igen.

Efterlyser vidner

Men klokken 03.20 måtte beredskabet atter rykke ud til Nor Alleen, hvor der var udbrudt brand i den selvsamme bil, som de kort tid forinden havde slukket.

- Vi ved ikke, om den er blusset op igen, eller man har sat ild til den igen, siger Ole Hald.

Læs også Politiet søger vidner til mystisk bilbrand

Politiet efterforsker nu begge sager nærmere og vil i den forbindelse gerne i kontakt med eventuelle vidner, som kan bidrage med oplysninger i sagen.

Man kan kontakte politiet på telefon 1-1-4.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App