Politiet efterlyser vidner til bilbrande mistænkeligt tæt på hinanden

To biler udbrændte i nat i Korsør. Politiet kalder bilbrandene mistænkelige og håber, at vidner kan bringe dem tættere på en opklaring.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er mistænkeligt.

Sådan betegner vagtchef Stefan Jensen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi de to bilbrande, som i nat ramte Korsør.

Først rykkede brandvæsnet ud til en brændende Suzuki Alto på Nord Allén klokken 01.43. Bilen stod dog ikke til at redde og udbrændte totalt. Få timer senere, klokken 04.43, måtte brandvæsnet atter rykke ud til samme område, hvor der igen var meldinger om en bilbrand.

Knap 200 meter fra den første brand stod der nemlig en Folkevogn Polo i flammer på Rugvej. Men heller ikke her kunne brandvæsnet stille noget op, og bilen udbrændte.

- Det er mistænkeligt, når det er de to eneste bilbrande, vi har haft i løbet af natten, og der kun er 200 meter mellem dem, siger vagtchef Stefan Jensen til TV ØST. 

Efterlyser vidner

Der blev ifølge politiet ikke set nogen personer i området, hvor bilbrandene fandt sted.

Politiet kan heller ikke sige noget om, hvorvidt der er en sammenhæng mellem de to brande, og hvordan de er opstået. Det skal teknikere nu undersøge i løbet af dagen.

- Men vi vil meget gerne høre fra vidner, som har været oppet i løbet af natten og måske set noget, siger Stefan Jensen.

Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.