¨

Politiet efterforsker påsat brand i fabrikstårn

Flere slukningskøretøjer rykkede søndag aften kort ud til den tidligere Basta-fabrik i Korsør, hvor der var brand i et fabrikstårn. Foto: Morten Bøgn

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi leder lige nu efter den eller de personer, som søndag aften satte ild til et fabrikstårn i Korsør.

Flere slukningskøretøjer fra Slagelse Brand og Redning rykkede søndag aften kort efter klokken 19.00 ud til den tidligere Basta-fabrik i Korsør, hvor der var meldinger om brand.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Vi efterforsker altid påsatte brande, så vi har undersøgt stedet for eventuelle spor

Vagtchefen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Da brandvæsnet ankom til stedet, kunne de konstatere, at det var blevet forsøgt at tænde et bål på gulvet i et gammelt fabrikstårn på området.

- Der var ingen fare for, at ilden skulle brede sig og skaderne var minimale, oplyser vagtchefen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Men vi efterforsker altid påsatte brande, så vi har undersøgt stedet for eventuelle spor, tilføjer han.

Tidligere ramt af påsat brand

Vagtchefen har ingen oplysninger eller signalement af eventuelle gerningsmænd i sagen. Hos politiet håber man nu, at potentielle vidner vil henvende sig, så man kan opklare sagen. 

Sådan så det ud på stedet søndag aften. Foto: Morten Bøgn

Læs også 15-årig sigtet for Basta-brand

Det gamle fabriksområde har tidligere være udsat for påsatte brande. Blandet andet i juli 2016 hvor brandfolk i flere dage kæmpede med at slukke flammerne. Her blev to drenge sigtet i sagen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App