Politiet efterforsker flere påsatte brande i samme område

Et område i Slagelse har været plaget af flere brande i samme område de seneste dage. Politiets teori er, at brandene er påsatte.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I de tidligere morgentimer tirsdag og onsdag har Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi og Slagelse Brand og Redning været kaldt ud til samme adresse, Valbyvej 69b, i forbindelse med flere brande. 

Ved ankomsten har politi og brandvæsen konstateret, at der har været flere arnesteder. Tirsdag stod en pavillon, en skraldespand og en container i brand, mens det onsdag var ved to porte og i en pavillon. 

Der var flere arnesteder ved brandene både tirsdag og onsdag. Der var blandt andet brand ved to porte i ejendommen.
Der var flere arnesteder ved brandene både tirsdag og onsdag. Der var blandt andet brand ved to porte i ejendommen. Foto: René Lind - Lind Foto

Ifølge vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Joy Haensel arbejder politiet ud fra en formodning om, at brandene er påsat. 

- Vi mistænker, at det er påsatte brande, fordi der er flere arnesteder, det er i samme område og næsten samme tidspunkt begge dage, siger hun. 

Brandene er begge dage blevet opdaget og slukket hurtigt og der har ikke været personskade. Politiet arbejder nu videre med at opklare, hvem der står bag. 

Læs også
Brand i trægarager i Korsør gav kraftig røgudvikling
Læs også
Brand i trægarager i Korsør gav kraftig røgudvikling