¨

Politiet afventer obduktion af druknet dykker

Redningsdykkere og sportsdykkere i Korsør havn under redningsaktionen mandag. Foto: Morten Bøgh

Indtil videre peger det på en tragisk ulykke, da en 47-årig dykker omkom i Halsskov Havn, men politiet venter fortsat på flere undersøgelser.

Politiet er fortsat i gang med at klarlægge, hvad der skete, da en 47-årig fritidsdykker fra Præstø omkom i en drukneulykke i Halsskov Havn i Korsør 2. påskedag.

Ifølge stationsleder ved Slagelse Politi, Allan Holm, har de nu afhørt den makker, som dykkede sammen med den 47-årige.

- Der er indikation på, at der er tale om en tragisk ulykke, der er ikke noget, der peger på fejl på udstyret, men hvorfor det skete, kan vi ikke sige med sikkerhed på nuværende tidspunkt, siger Allan Holm til TV ØST.

Ifølge politiet vil den 47-årige blive obduceret i løbet af den kommende uge, og hans dykkerudstyr skal gennemtjekkes af eksperter.

- Vi ved, at de to dykkere havde nogle udfordringer i forhold til en øvelse, de var ved at lave på bunden af havnen og at de skulle op til overfladen. I forbindelse med opstigningen sker der noget, som vi ikke ved, hvad er. Vi ved, han havde bly på, det har måske haft en medvirkende årsag, men hvorfor, det ikke er taget af, ved vi ikke, fortæller Allan Holm.

Ifølge politiet var den 47-årige dykker erfaren med adskillige dyk bag sig.

- Nu afventer vi resultaterne af undersøgelserne og så ser vi, om vi kan lave en konklusion eller om vi skal foretage yderligere, siger Allan Holm. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App