Politi leder efter en gruppe unge efter drabsforsøg

Politiet leder efter seks til otte unge, som står bag et voldsomt overfald og et drabsforsøg på tre mænd fra Slagelse i aftes.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Hele fredag aften og lørdagen igennem har politiet arbejdet intenst for at finde frem til de gerningsmænd, som kort efter klokken 21.30 fredag aften overfaldt tre mænd ved Byskov Allé i Slagelse. 

Ifølge politiet ankom to køretøjer med en række personer og jagtede tre mænd rundt i området. Alle tre blev udsat for knivstikkeri. To af dem kom lettere til skade, imens den sidste er i kritisk tilstand.

quote Vi har lavet det grundlæggende arbejde på gerningsstedet, vi har lavet en række afhøringer. Og så er den videre vej frem en tungere efterforskning i forhold til at få afdækket, hvad det er, der ligger bag overfaldet

Kim Kliver, politiinspektør

Den ene mand, som blev hårdt såret, forsøgte at flygte fra en hovedvej ind i boligområdet ved Byskov Allé 15, hvor han blev fundet hårdt såret.

Ambulancer og politi ankom hurtigt. Men gerningsmændene var flygtet væk fra området i de to biler. 

Ingen naboer ønsker at udtale sig

TV ØST besøgte i dag boligområdet. Der var helt roligt, og politiet var færdige med at arbejde på stedet og havde fjernet alle politiafspæringer ved middagstid. 

Vi talte med en række beboere. Ingen af dem ønsker at udtale sig. Men de siger, at de er chokerede over det voldsomme overfald og håber, at gerningsmændene bliver hurtigt pågrebet. 

Det er Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, der står for efterforskningen.

Beboerne derude spørger i dag, hvad det er, der er foregået. Hvad kan du sige til dem?
- Jamen vi opererer faktisk med flere forskellige muligheder, og det er rigtig vigtigt, at vi ikke drager nogle forhastede konklusioner på det. Vi har lavet det grundlæggende arbejde på gerningsstedet, vi har lavet en række afhøringer. Og så er den videre vej frem en tungere efterforskning i forhold til at få afdækket, hvad det er, der ligger bag overfaldet, fortæller Kim Kliver, politiinspektør hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

Økonomisk mellemværende grund til overfald

Ifølge TV ØST's oplysninger er den hårdt sårede mand I 50'erne og arbejder på den lokale café, Café Byskov, som ligger tæt på gerningstedet. 

Og det er angiveligt et økonomisk mellemværende, der er årsag til det voldomme overfald I aftes, fortæller kilder til TV ØST. 

- Vi arbejder målrettet på at finde gerninsmændene, og jeg er umuddelbart optimistisk i forhold til, at vi nok skal få fat i nogle af dem her, fortæller Kim Kliver, politiinspektør hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi 

Politiet har endnu ikke foretaget nogen anholdelser i sagen og vil ikke kommentere på, hvorvidt der er tale om et banderelateret overfald.