Politi kaster alle kræfter efter kærligheds-skyderi

Politiet betragter søndagens skudepisode efter et jalousiopgør i Skælskør med stor alvor. De vil have skudmanden varetægtsfængslet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet har endnu ikke fundet våbenet. Men det står klart, at en 33-årig mand søndag aften ved 22-tiden skød mindst 2 skud efter et jalousi opgør i Skælskør.

Det fortæller lederen af Sydsjællands og Lolland-Falsters Politis afdeling for personfarlig efterforskning, Søren Ravn-Nielsen til TV2 ØST.

- Situationen opstår, da en kvinde har besøg af sin nye ven i Skælskør og ekskæresten kom til stedet. Han truede først den nye ven, og situationen endte med, at vennen tog flugten fra lejligheden mens han blev beskudt af den sigtede, siger Søren Ravn-Nielsen.

Anholdt på værtshus

Også skud-manden flygtede fra stedet, men blev i løbet af få timer fundet igen på et værtshus.

- Vi har sigtet den anholdte for forsøg på manddrab, og vi er nu i gang med at undersøge de nærmere omstændigheder ved skyderiet, siger han

Søren Ravn-Nielsen fortæller, at politiet betragter sagen med største alvor.

- Det er altid alvorligt, når der bliver skudt efter personer, og hvor tæt man har været på at ramme det ved vi først, når vi er færdige med undersøgelserne derude.

Mangler at finde våben

Undersøgelserne skal blandt andet afsløre hvilket våben, der blev skudt med. Det er nemlig endnu ikke dukket op.

- Vi er i gang med at afhøre dem, der har været til stedet. Og så skal vi have lavet nogle tekniske undersøgelser, så vi kan klarlægge, hvad der egentlig er sket, siger han.