¨

Politi finder 20 kilo ren kokain på skib

Foto: TV ØST

Politiets efterforskningseksperter har fundet næsten 20 kilo ren kokain på skibet Wan May, der tilbageholdes ved Stigsnæsværket ved Skælskør.

Politiet har gjort et meget stort fund af narkotika på det Hong Kong-registrerede skib Wan May, der siden torsdag har været tilbageholdt i havnen ved Stigsnæsværket ved Skælskør.

- Det er et overraskende stort fund, siger politiinspektør Kim Kliver, der er linjechef i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

Ifølge politiet er der indtil nu fundet mere end 20 kilo hård narkotika på skibet. Det har en gadeværdi af  mindst 11 millioner kroner. Der er angiveligt tale om ren kokain.

Kim Kliver oplyser, at alle godt 20 besætningsmedlemmer på skibet indtil videre er tilbageholdt for at afklare deres rolle i sagen. 

Ifølge politiet er narkoen dog næppe bestemt for det danske marked, men skulle transporteres videre til et andet europæisk land.

Wan May er 300 meter langt og 45 meter bredt, og stikker næsten 17 meter ned i havet. Det er ankommet til Stigsnæs fra Columbia.

Politiet arbejder fredag aften på at tømme det meget store skib for sin last af kul. Det foregår med 2 store gravemaskiner, der bæres af kraner. Det er et arbejde, der først ventes afsluttet lørdag eftermiddag.

02:01 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App