Politi anholder Tesla-bilist for at flygte fra ulykke

Det er en 27-årig mand fra Københavnsområdet, som politiet mistænker for at være den flugtbilist, der tidligt i morges kvæstede en 59-årig cyklist i Slagelse.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet kommer på sporet af den 27-årige, da de får et opkald fra et værksted på Amager.

Her har de netop fået indleveret en Tesla, der har skader, der kunne passe med den ulykke, der fandt sted i Slagelse tidligere i morges.

Læs også: Flugtbilist kvæster 59-årig cyklist

- De fortæller, at der har indfundet sig en mand med en Tesla, der har skader i forruden og på højre front. Skader, der svarer rigtig godt til de skader, der må være opstået ved ulykken, siger vagtchef ved Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi, Ove Christoffersen.

Politiet fandt dele fra Tesla ved ulykken

En 59-årig cyklist blev lidt før klokken fire i morges påkørt bagfra ved Valbyvej i Slagelse. Bilisten foretog efter påkørslen en u-vending og stak af fra stedet. Politiets bilinspektører fandt efter ulykken dele fra netop en Tesla.

- Vi kan ikke endnu med sikkerhed sige, at der er tale om flugtbilisten. Men der er ting i hans forklaring, som ikke helt stemmer. Så vi tror, at vi er på vej i den rigtige retning, siger Ove Christoffersen.

Den 27-årige skal nu afhøres i Slagelse

Den anholdte er en 27-årig mand, der er bosiddende i Københavnsområdet. Han er nu på vej til Slagelse for at blive afhørt nærmere i sagen. Ligeledes skal bilen også undersøges af eksperter.

Den 59-årig cyklist fik kvæstelser i hovedet ved ulykken, men han skulle være udenfor livsfare.

151009-valbyvej69-kortprik-grafik1.jpg
Foto: TV ØST