Point i Parken til FCV

FCV fortsætter med at imponere i Superligaen. Denne gang med uafgjort i Parken.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Endnu en stor præstation, da FC Vestsjælland kom fra Parken med 1-1, og faktisk sagtens kunne have slået de danske mestre fra FCK.

Der stod dog FC København på det meste af spillet og allerede efter seks minutter blev FCVs forsvar spillet tyndt og bolden ekspederet ind i feltet og lige i panden på FCKs nye fyrtårn, Adi. Han headede sikkert bolden ind bag Thomas Mikkelsen og 1-0 til FC København.

Så sad københavnerne sikkert på kampen og dominerede klart. Men efter et lille kvarter kom FCV afsted i en halv kontra, og Rasmus Festersen, der sidste søndag fik gang i målscoringen, forsøgte sig optimistisk meget langt udefra.

Bolden brækkede lidt i luften og Johan Wiland i FCK-målet havde fået sæbe i handskerne. Derfor blev bolden fumlet videre ind i nettet og pludselig 1-1.

Derefter sad FCK på resten af halvlegen med flere halve chancer, mens FCV havde en kæmpe mulighed, da Thiago fik en friløber. Den brændte han dog på det groveste, så uafgjort ved pausen.

FCV farlige på kontra

FCK sad igen på spillet fra starten af anden halvleg, men en stor misforståelse i københavnernes forsvar var ved at give FCV-føring.

Ellers var løvene klart dominerende, og FCV blev generelt presset langt tilbage. Det gav til gengæld lidt halve kontrachancer, og Thiago fik noget bedre ramt på en enkelt af dem, men Wiland var vågnet op og fik reddet.

Store FCV-muligheder i slutminuttene

Angrebene bølgede gang på gang ned mod Thomas Mikkelsens mål, og specielt de sidste fem minutter var der pres på FCV. Tre minutter før tid blev Thiago så endnu en gang spillet fri i en kontra, men igen manglede skarpheden.

Festersen forsøgte sig igen udefra og bolden snittede Thiago, men en fodparade fra Wiland bevarede uafgjort.

Thomas Mikkelsen havde også en refleksredning på et Santin-hovedstød få meter fra mål. Dermed endte kampen 1-1, og endnu en gang imponerede FC Vestsjælland på en svær udebane.

Oprykkerne ligger også lunt midt i superligaen – fire point over netop de danske mestre fra FCK, som altså ikke fik en sejr ud af at få Ståle Solbakken tilbage på trænerbænken.