Peter Gade og Team Skælskør suveræne mod Greve

Team Skælskør Slagelse vandt 5-1 hjemme over Greves forsvarende danmarksmestre i badminton og bliver nummer et i medaljeslutspillet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

De satser benhårdt på at vinde DM-titlen i badminton, og Team Skælskør Slagelse har noget at have ambitionerne i. Det beviste holdet tirsdag aften ved at besejre Greves forsvarende danmarksmestre 5-1 hjemme i Antvorskovhallen i Slagelse i medaljeslutspillet.

Dermed er hjemmeholdet sikker på at blive nummer et og gå direkte i semifinalen af holdturneringen. Greve ligger trods nederlaget til at snuppe andenpladsen, der også giver et direkte adgangskort til semifinalen.

I 1. herresingle vandt Peter Gade det klassiske opgør mod Greves spillende træner Kenneth Jonassen, der har droslet sin karriere ned. Efter en let sejr til Gade i første sæt spillede Jonassen meget stærkt i andet sæt, da han konverterede 5-11 til fire sætbolde ved stillingen 20-16.

Så tog Peter Gade sig sammen og vandt seks bolde på stribe og dermed kampen. 

I 2. herresingle fik Joachim Persson en opmuntring efter den seneste tids skuffende personlige resultater ved DM og hold-EM. Efter at have tabt første sæt knebent mod Hans-Kristian Vittinghus mandede verdensranglistens nummer seks sig op og vandt de efterfølgende to sæt sikkert.

/ritzau/