Peter Gade forlænger med Team Skælskør-Slagelse

Badmintonholdet Team Skælskør-Slagelse har også glæde af Peter Gade næste sæson.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Badminton-elskere i det vestsjællandske kan også i næste sæson nyde spillet fra Peter Gade. Danmarks bedste herresingle har forlænget med Team Skælskør-Slagelse med et år.

I sidste uge vandt holdet medaljeslutspillet i Badmintonligaen, og med kontraktforlængelsen af den 32-årige stjerne er der forventninger til mere succes.

- Det har været en fantastisk sæson med Peter Gade på vores ligaholdet. Han er ikke bare en utrolig god og sikker 1. herresingle, men har også bundet Team Skælskør-Slagelse sammen til et hold. Når man er til ligakamp ser man ikke bare Peter Gade spiller sin egen kamp, men også coache, heppe på de andre spillere når de spiller. Det giver selvfølgelig en helt speciel effekt når
det er "stjernen" på holdet der går forest, siger direktør Michael Kjeldsen.  

Peter Gades er ubesejret i Badmintonligaen 2008/2009 i herresingle.

Træner Kasper Fangel er ikke overraskende glad for at kunne beholde Peter Gade

- Peter Gade har gjort en forskel i indeværende sæson, han er altid veloplagt og oprigtigt engageret uanset om det er til holdkamp eller en anden Team Skælskør-Slagelse aktivitet. Når man krydrer det med hans spillemæssige niveau, siger det sig selv, at han er fantastisk værdifuld. Jeg glæder mig til at fortsætte samarbejdet, siger Kasper Fangel. 

Spilleren selv forventer mere af holdet i den kommende tid.

- Det har været utrolig sjovt og spændende at komme til Team Skælskør-Slagelse. Det primære for os har været at få skapt et hold, der også fungere som et hold. Det er gået godt, og kronen på værket vil selvfølgelig være at vinde det danske mesterskab for hold. Jeg glæder mig til næste sæson, hvor jeg tror holdet kan blive endnu bedre, da vi nu kender hinanden. Derudover har jeg været dybt imponeret over klubbens "set up" i Badmintonligaen, som er meget professionelt, med stor engagement fra mange folk i området. Det har også været en fornøjelse at møde andre spillere og ledere end ligaholdet i klubben. Vi vil med holdet skabe endnu større interesse for badminton i Slagelse Kommune. Vi er godt på vej, men jeg tror vi kan gøre det endnu bedre nu da vi kender hinanden, siger Peter Gade.