¨

Penge til flere stier

Foto: TV ØST

Lokale borgere og foreninger kan få økonomisk støtte fra Slagelse Kommune, hvis de selv går i gang med at lave stier i deres område.

Det skal være lettere at komme ud i naturen, og samtidig skal lokalt initiativ have en hjælpende hånd. Derfor har politikerne i Slagelse Kommune nu fundet 300.000 til en såkaldt stipulje, oplyser Henrik Brodersen (DF), formand for Landdistrikts-, Teknik- og Ejendomsudvalget.

 - En del af vores vision er, at vi gerne vil gøre det så let som muligt for både borgere og turister at komme ud og opleve og bevæge sig i vores natur. Derfor vil vi gerne støtte, hvis der er lokale borgergrupper, som tager initiativ til at skabe nye stier. Det er til fordel for hele kommunen, siger Henrik Brodersen i en pressemeddelelse.

 Både lokale borgere og organisationer kan søge midler i puljen. Pengene kan bruges til blandt andet underlag, hegn, skilte, foldere og lignende.

- Formålet er at skabe nogle rammer, som understøt­ter det lokale initiativ, og som fremmer det lokale engagement, når vi anlægger nye stier, oplyser udvalgsformand.

 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App