¨

Penge forsvandt i stormen

Foto: TV ØST

Fredagens varslede storm gav ikke de store problemer på Sjælland. Dog lige undtaget for en husejer på Dyrhaugesvej i Korsør, der sent fredag eftermiddag havde den noget særegne oplevelse at se engelske pund for 2.000 kroner forsvinde i den stride vind.

Da han vendte hjem fra banken med de vekslede penge, lagde han dem på køkkebordet i - skulle det vise sig - bekymrende nærhed af køkkedøren. Det skriver Sjællandske.

Ved skæbnens ugunst blev der gennemtræk i huset, køkkendøren sprang op og ud ad døren fløj den lille valutafolder i pap indeholdende de engelsek pengesedler.

Han nåede akkurat at se pengene spredes for alle vinde og blæse over muren ind til naboen. Lommelygter blev straks fundet frem, og en eftersøgning sat vi gang. Det lykkedes at finde nogle at de forfløjne sedler, men langt fra alle grundet mørke og den kraftige vind, der næsten gav pengesedlerne vinger.

Lidt bedre gik det lørdag i dagslys, hvor nabohaverne blev gennemgået, så der til sidst kun manglede engelske pund for cirka 200 kroner.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App