¨

Pendlere og læsere gnavne over kronprinsens brokørsel

Foto: TV ØST

TV ØST's læsere og pendlere sender en ordentlig ladning kritik efter kronprinsens kørselsbedrifter i weekenden. Men en del sender også støtte.

 - Jeg synes, det er mærkeligt, at han måtte køre over, når der ikke var andre, der måtte.

Sådan lyder kritikken fra Jim Hansen, som TV Øst har talt med i dag.

Han var bare en af de knotne pendlere, der har kommenteret weekendens royale historie om, at HKH Kronprins Frederik hele to gange har drønet over Storebæltsbroen, mens den egentligt var stormlukket for offentligheden.

Det skete klokken 15.15 om lørdagen og senere klokken 02.53, da han skulle over broen igen for at komme hjem til Sjælland.

Det bekræfter politiet overfor TV ØST.

Grunden til den overilede kørsel var, at han skulle til sportsprisuddeling i Jyske Bank-boxen i Herning om aftenen og hjem igen om natten. Netop årsagen efterlader mange af TV ØST’s facebookbrugere i forvirring.

- Det var ikke livsvigtig grund at skulle til fest, så han burde have aflyst sin deltagelse og blevet på Sjælland. Kongelig eller ej - sikkerheden først og fremmest! Lyder det fra Eva Huniche fra Kalundborg.

Tilbagelænet støtte

Selvom faren er en klar faktor, er der også nogle, der tager hændelsen med ophøjet ro.

- Jeg har egentlig ikke så meget imod det. Han (Frederik, red.) er jo frømand, han skal nok klare det, hvis det går galt, altså, siger Lotte Kristensen fra en tank tæt ved Storebælt til TV ØST.

Selv om han sad i kø i ni timer og blev overhalet af kronprinsens karavane bestående af Krone 7 og en firhjulsstrækker, formentlig til sikkerhedsfolk, trækker Jonas Jensen på skuldrene over hændelsen.

- Sket er sket, så er det vel heller ikke værre. Det er jo hans egen sikkerhed, det gik ud over. Men man kan så argumentere for, hvor mange penge, der ville gå til spilde, hvis hans dyre bil faldt i vandet, siger Jonas Jensen spøgende med et glimt i øjet.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App