Patient anklager sygehus: Overså sprængt blindtarm

Ifølge 43-årige Käthe Jensen er hun fortsat sygemeldt efter en fejloperation på Slagelse Sygehus. Den kritik afviser ledelsen på sygehuset dog.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Efter et længere forløb sidder Käthe Jensen tilbage som den store taber i en sag, hvor hun stadig er sygemeldt, efter en fejloperation. Midt i det hele blev hun også ramt af en blindtarmsbetændelse, der var ved at gå galt.

Det skriver Sjællandske.

Hun er rasende og frustreret. Gennem syv måneder har hun lidt af stærke smerter, efter det hun selv betegner som en fejloperation på Slagelse Sygehus.

43-årige Käthe Jensen har været sygemeldt i mere end et halvt år efter en operation i et brækket håndled, der ikke gik som forventet.

Da hun faldt 6. december 2015, blev det starten på et helvede med daglige smerter og masser af medicin. Og et mislykket forsøg på at arbejde alligevel.

Først 23. juni blev hun genopereret, og hun håber nu, at hun kan få sit gamle liv tilbage.

Mens hun ventede på operationen, blev hun ramt af meget stærke mavesmerter. På Slagelse Sygehus tog man tilsyneladende ikke Käthe Jensen alvorligt.

Det er i hvert fald sådan, hun opfatter det. Efter halvandet døgn opdagede en kirurg, at den 43-årige kvinde havde en sprængt blindtarm og hasteopererede hende.

Sygehus afviser kritik
I dag sidder Käthe Jensen i Næstved med en nyopereret arm i gips, og hun er vred. Vred over, at de mennesker, der skulle tage sig af hende, da hun ikke kunne selv, svigtede - med få undtagelser.

Sygehusdirektør for Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse Vagn Bach afviser, at sygehuset har handlet forkert og opfordrer Käthe Jensen til at klage.

Hun garanterer, at hun vil klage.

- Det er så typisk. De vil aldrig tage et ansvar, siger hun.

Sjællandske har tidligere fortalt om, at der er personalemangel på akutafdelingen på Slagelse Sygehus.

Ifølge regionspolitiker Susanne Lundvald (S) delvist på grund af dårlig ledelse.