¨

Påsketrafik: Forsinkelser på Storebælt

Foto: TV ØST

Lørdag aften varsler Storebælt forsinkelser i retning mod Sjælland. Det skyldes to arbejdsplatforme, der skal transporteres ud på broen.

Arbejdsplatformene er store at bugsere rundt med, og derfor bliver begge vejbaner taget i brug til transporten ud på broen. Det er trafikanter i retning mod Sjælland, der kan opleve forsinkelser i tidsrummet omkring klokken 19 og igen klokken 22. Storebælt regner med at forsinkelserne kommer til at være på omkring 20 minutter. I det tidsrum vil trafikanterne blive holdt bag en rullende afspærring.

Mellem klokken 18 og klokken 03 søndag vil en kort strækning på østbroen være helt afspærret i inder-sporet og nødsporet. Det sker mens to kraner løfter platformene over på kablerne. Særtransporter med en bredde på over fire meter vil ikke kunne passere broen i retning mod Sjælland i den periode.

De to platforme skal bruges til arbejde med østbroens hovedkabler. Arbejdet startede sidste år, men har vinteren over ligget stille. Lørdag i påsken skal platformene så igen køres i stilling, så arbejdet kan startes for dette år. Arbejdet består i at kablerne skal bevikles med en membran, der skal beskytte dem mod rust.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App