Påsatte brande i Slagelse for tredje nat i træk

For tredje nat i træk har der været påsatte brande i Slagelse. Politiet undersøger om der kan være en mulig sammenhæng mellem brandene.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

For tredje nat i træk er politiet rykket ud til påsatte brande i Slagelse.

Torsdag klokken 00:57 modtog Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi en anmeldelse om ild i en container på Valbyvej 69c, som er samme adresse, hvor der har været brand de seneste to nætter. En halv time senere fik politiet en anmeldelse på Vardevej, hvor der var ild i en bil, der holdt parkeret i en carport ved privat beboelse.

Politiet er fortsat til stede på begge adresser. Ingen er kommet noget til i forbindelse med de to påsatte brande natten til torsdag.

Læs også
Brand i trægarager i Korsør gav kraftig røgudvikling
Læs også
Brand i trægarager i Korsør gav kraftig røgudvikling

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi tager sagen meget alvorligt og mistænker, at der er tale om samme gerningsmand ved de seneste tre nætters påsatte brande i kommunen. 

- Vi synes egentlig, at vi var rimelig forberedte, men de sidste to nætter var gerningstidspunktet næsten samtidigt. I dag var det et par timer tidligere, siger vagtchef i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Joy Haensel.

Tæt samarbejde med brandvæsnet

Politiet arbejder videre med sagen onsdag og håber, at der kommer gennembrud i deres efterforskning.

- Lige nu har vi gruppe et hundene ude, som er vores bedste hunde. De er ude og lave gerningsstedsøg. Et større område har vi også søgt af med hunde. Der er sikret noget overvågning og nogle spor fra gerningsstederne, siger vagtchef Joy Haensel.

Politiet arbejder tæt sammen med brandvæsnet i sagen, og også de er opmærksomme på bevaring af spor på trods af, at de samtidig skal slukke ildebrande.