¨

Opdagede sin stjålne påhængsmotor til salg: Så udtænkte ejeren en snedig plan

Betjentene fandt desuden andre effekter på adressen i Flakkebjerg, som ifølge politiet kan stamme fra tyverier. Arkivfoto. Foto: TV ØST

En mand fra Skælskør opdagede sin stjålne påhængsmotor til salg i Den Blå Avis.

Den kloge narrer den mindre kloge.

Det måtte en 38-årig sælger indse, da han havde sat en stjånen påhængsmotor til salg på Den Blå Avis, som er Danmarks største formidler af køb og salg mellem private.

Torsdag havde en fra Skælskør set sin stjålne motor til salg. Han besluttede sig derfor for at kontakte sælger og foregav at være interesseret køber.

Sælgeren, der viste sig at være en 38-årig mand fra Rødovre, oplyste en adresse i Flakkebjerg, hvorefter Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi blev kontaktet og rykkede ud til stedet.

Fandt flere tyvekoster

Her fandt betjentene den stjålne påhængsmotor og den 38-årige mand, som blev anholdt klokken 19.45 og sigtet for tyveri. 

Læs også Politiet på jagt efter tyvekoster i stor aktion i Odsherred: 42-årig mand fængslet

Den 38-årige blev taget med til politistationen i Slagelse, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 21.36.

Betjentene fandt desuden andre effekter på adressen i Flakkebjerg, som ifølge politiet kan stamme fra tyverier. Det skal nu undersøges nærmere.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App