¨

Ole Sohn i Slagelse

Foto: TV ØST

Erhvervs- og Vækstministeren kom på besøg for at tale med helt almindelige folk fra det danske erhvervsliv om de problemer, som de slås med til dagligt.

Det er en del af den nye regerings politik, at ministrene møder menigmand. Det er derfor Erhvervs- og vækstministeren i dag tog turen fra Christiansborg til Slagelse.

- Når man som politiker skal lave politik, er det bedste man kan gøre at komme ud i virkeligheden og tale med folk, der ved hvor skoen trykker, siger Ole Sohn.

 

En af de erhvervsfolk der talte med ministeren var Allan Hansen. Han driver restaurationen på Middelaldercentret i Nykøbing Falster og er samtidig formand for Horesta i Region Sjælland.

- Jeg kommer for at fortælle ministeren om den skævvridning, der er i momsreglerne, når det gælder hotel- og restaturationsbranchen. Samtidig vil jeg fortælle ham, at branchen bløder, fordi bankerne ikke længere er så villige til at låne penge ud. Det rammer os hårdt.

Og selv om ministeren ikke kunne give konkrete løfter i dag, var det en glad Horesta formand der kom ud efter mødet.

- Han var vældig engageret, og jeg var glad for hans måde at tale med mig på, og jeg tror i takt med at vi taler samme sprog, så vil minister og folketing lytte til at vi altså har et problem, der skal løses.

02:22 Luk video

 

 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App