¨

OL-håb skal ikke længere løbe i Korsør

Foto: TV ØST

Danmarks bedste langdistanceløber, Abdi Hakin Ulad, skifter til Hvidovre Atletik & Motion. Han har valgt at følge med sin træner, der også flytter til klubben.

Korsør Atletik & Motion må vinke farvel til en stjerneløber. Danmarks bedste langdistanceløber, Abdi Hakin Ulad, har valgt at tage med sin træner, Leo Madsen, til klubben Hvidovre AM.  

Den 24-årige løber fra Skælskør har vundet Nordisk Mesterskab, fået bronze ved EM og blev ved VM i halvmaraton sidste år den 7. bedste europæer.

Det var i Korsør Atletik & Motion, Abdi Hakin Ulad begyndte sin løbekarriere som 7-årig. Her har han trænet lige siden. Men da træner Leo Madsen meldte sit klubskifte, var Abdi Hakin Ulad ikke i tvivl om, hvorvidt han skulle følge med.

- Jeg har et rigtig godt samarbejde med min træner, og med de mål, jeg har, synes jeg, at det er helt naturligt, at jeg følger med ham, siger Abdi Hakin Ulad. 

Træner Leo Madsen er glad for, at han fortsat skal arbejde med stjerneløberen.

- Jeg er jo hans træner, og han er super seriøs og et meget stort talent, så jeg er da glad for, at han tager med mig, siger Leo Madsen.

Abdi Hakin Ulad har ambitioner om at kvalificere sig til OL i Rio De Janeiro i 2016. Han løber for Hvidovre Atletik & Motion første gang på søndag.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App