¨

Øjeblikkelig fyring af direktøren for Slagelse Erhvervscenter

Slagelse Kommune kan ikke længere lade Jens Birk administrere skatteborgernes penge i Slagelse Erhvervscenter.

Et økonomisk rod har ført til stort underskud i Slagelse Erhvervscenter, og nu er direktør Jens Birk blevet fyret med øjeblikkelig virkning.

Et stort økonomisk underskud i det kommunalt ejede Slagelse Erhvervscenter har betydet, at bestyrelsen måtte fyre direktøren Jens Birk. 

Det skriver Sjællandske.

Slagelse Kommune er eneaktionær i Slagelse Erhvervscenter, og de poster hvert år i omegnen af 12 millioner kroner i selskabet.

Vi skal bare huske, at det er skatteborgernes penge, vi har at gøre med, så der skal være styr på økonomien, og det har der slet ikke været, siger borgmesteren i Slagelse Kommune, Stén Knuth (V)

Og Jens Birk har altså været manden bag roret i erhvervscenteret siden 2014, hvor kommunen generelt har haft stor tillid til ham.

Men netop fordi, det er skatteborgernes penge, som driver selskabet, så skal der mere end tillid til.

- Tillid kan ikke gradbøjes, og vi har haft masser af tillid til Jens, fordi han har formået at sætte en masse i gang, som vi får gavn af i fremtiden. Vi skal bare huske, at det er skatteborgernes penge, vi har at gøre med, så der skal være styr på økonomien, og det har der slet ikke været, siger borgmesteren i Slagelse Kommune, Stén Knuth (V), til Sjællandske.

Efter et underskud i 2015 på 1,1 millioner kroner, så kan hverken kommune eller bestyrelsen i erhvervscenteret stå inde for direktøren mere.

Derfor blev fyringen annonceret i en pressemeddelelse fredag og sker øjeblikkeligt.

Nu forsøger man at finde en ny direktør, der har sans for det økonomiske aspekt.

 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App