Nytorv Cafe & Restaurant

De havde gået på kokkeskole sammen og havde sat hinanden stævne i Slagelse for at diskutere en fælles fremtid. Tilfældigvis kom de forbi Nytorv og så at der var

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Det er anden gang Mads Gudiksen lægger vejen forbi Nytorv i Slagelse. Sidste gang hed restauranten Vilcon, men nu er den overtaget af Martin Wilhelm og Daniel Mahler og har skiftet navn til Nytorv Café og Restaurant.

De valgte at få foden under eget bord midt i en krisetid. Det første halve år brugte de på selv at sætte lokalerne i stand og så er det ellers gået slag i slag med arbejdsdage på 15 timer siden. Men Martin og Daniel har ikke fortrudt, og der kommer flere og flere glade gæster i restauranten.

Menukortet er skiftet ud fra gourmetmad til lidt mere dagligdags mad, for Slagelsegenserne var ikke rigtig til det fine, fremmede og dyre.

Men  de unge ejere har dog lært dem at spise svinekæber og overvejer også at sætte cock au vin på menuen igen -  nu under navnet braisseret unghane.

 


Nyhedsoverblik