Nyt skyderi med fyrværkeri mod brandvæsenet i Slagelse

Natten til fredag oplevede brandfolk og politi i Slagelse atter at blive skudt efter med fyrværkeri.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Brandfolk fra Slagelse Brand og Redning var i går aftes kørt afsted for at slukke brand i en aviscontainer på Kierulffsvej i Slagelse Nordby.

Under arbejdet med at slukke branden blev der imidlertid affyret et bomberør i retningen af brandvæsenet og politiet, der også var mødt frem.

Ingen kom til skade.

Vagtchef ved Sydsjælland og Lolland-Falster Politi, Mikkel Kjærgård siger til TV2 ØST, at man i den forbindelse er interesserede i at høre fra vidner, som måtte have været i nærheden af Kierulffsvej 14 omkring klokken 20:11, hvor politiet modtager anmeldelsen om branden.

Artikel fortsætter under billedet.

Under arbejdet med at slukke containeren blev der imidlertid affyret et bomberør i retningen af brandvæsenet og politiet.
Under arbejdet med at slukke containeren blev der imidlertid affyret et bomberør i retningen af brandvæsenet og politiet. Foto: Nicklas Andersson/112 News

Politiet formoder, at branden i containeren er påsat, men har på nuværende tidspunkt ikke pågrebet nogen.

I forbindelse med nytårsaften måtte brandfolk landet over i 17 tilfælde forlade brande fordi de blev beskudt med fyrværkeri. Tre gange var den gal i Slagelse, hvor brandvæsnet i et tilfælde måtte vente fire timer, før de kunne slukke branden i en container.