Ny brand på Møllevangen - kan være påsat

Møllevangen i Korsør har igen været ramt af brand. Indtil videre er formodningen, at branden er påsat, hvilket er den 3. påsatte brand på vejen på kort tid.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Natten til i dag tirsdag var Møllevangen i Korsør atter ramt af en brand. Det er den tredje på få måneder, og politiet gætter på, at også den her er påsat.

- Bygningen, hvor det skete i nat, er ubeboet, og der er ikke noget i den, der umiddelbart pludselig skulle bryde i brand, så vi formoder, at den er påsat, lyder det fra vagtchefen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Natten til den 21. april var der også brand på Møllevangen. Her gik det ud over en industribygning, og politiet konkluderede efter få dage, at branden med stor sandsynlighed var påsat.

Læs også: Dømt for at sætte ild til ekskærestes hus

Mand dømt for ildspåsættelse

Natten til mandag den 10. marts var det en lejlighed på Møllevangen, det gik ud over. Her blev der sat ild til hjemmet, og en kat måtte reddes ud. Heldigvis kom ingen personer til skade.

En 50-årig man er siden blevet dømt for ildspåsættelsen her. Hans ekskæreste boede i lejligheden, men var dog ikke hjemme. Han satte ild til ved at smide antændte papirkugler ind ad vinduet.

Læs også: Brand i industribygning

Kigger på sammenhæng

Den seneste brand i nat på Møllevangen skete kort før klokken 2. Teknikere skal nu undersøge stedet nærmere for at slå fast, om den er påsat.

- Sagen er overdraget til lokalpolitiet nu, men det er da klart, at de også vil de på, om der er en sammenhæng mellem de brande, der har været derude, siger vagtchefen.