¨

Ny brand hos bordelejer

Foto: TV ØST

En bordelejer fra Tyvelse ved Slagelse kunne søndag aften se sin landejendom i brand. Det er nu anden gang på to måneder, at hun udsættes for et brandattentat.

En voldsom brænd hærgrede natten til mandag en bordelejers gård på Ollerupveji Tyvelse ved Slagelse.

Ilden brød gennem tagkonstruktionen og en stor del af ejendommen brændte, men ingen kom noget til. Ifølge naboerne har gården i længere tid stået ubeboet hen.

Politiets teknikere undersøgte i dag stedet og kunne meget hurtigt konstatere, at der var tale om en påsat brand.

Det er ikke mere end 2 måneder siden at der blev sat ild til en anden af gårdejerens ejendomme. Hun er nemlig også indehaver af det bordel i Løvegade i Slagelse, som blev brændt ned i Juni.

- Vi undersøger selvfølgelig om der en sammenhæng mellem de to sager, siger efterforskningsleder fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi, Marianne Roed.

Hesteskud

En uge efter brandattentatet i Løvegade blev politiet tilkaldt til gården i Tyvelse, hvor man mente, at nogle havde skudt en af gårdens heste. Men politiet fortæller nu, at der er tale om en misforståelse. En obducering af hesten har afsløret, at den ikke var blevet skudt.

Efter branden i Juni blev tre personer varetægtsfænglset, deriblandt kvindens ekskæreste. De tre er blevet løsladt, men de er forstat sigtet for forsøg på mordbrand.

02:00 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App