Ny ballade: Politibil fik smadret ruder på Motalavej

Urolighederne på Motalavej i Korsør fortsætter oven på nytårsaftens brande. I dag fik en politibil smadret ruder.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En politibil fik torsdag eftermiddag smadret ruder, da den holdt på Motalavej i Korsør. En betjent var på stedet for at efterforske de brande, der fandt sted nytårsaften, og det er ikke første gang, at ordensmagten bliver mødt af ødelæggelser på Motalavej.

Der er tidligere blevet kastet sten efter politiet, og også brandvæsnet har oplevet at få fyrværkeri fyret af mod sig - både på Motalavej og i Ringparken i det nordlige Slagelse, der også har været ramt af unge ballademageres hang til at genere brand- og politifolk.

Sten efter brandvæsnet

Nytårsaften var den så gal igen. I Slagelse blev brandvæsnet mødt af stenkastende unge, da det rykkede ud for at slukke flere påsatte brande. På Motalavej var der også sat ild til containere natten til onsdag, men her valgte politiet helt at blive væk og forklarede det med, at det er nødt til at vægte opgaverne, og at det valgte ikke at gå i konfrontation med hærværksmændene nytårsaften.

TIl gengæld var en betjent på adressen i dag, og her blev patruljevognens ruder altså ødelagt af maskerede unge, der kastede brosten mod bilen.

Slagelse Kommunes nytiltrådte borgmester Stén Knuth (V) har bedt politiet om et møde i næste uge, så han kan få en overblik over urolighederne.