¨

Ny anholdelse i våbensag

Foto: TV ØST

26-årig dansk sergent anholdt i Kosovo. Han er mistænkt for at have medvirket til våbentyveriet mod Antvorskov kaserne 4. januar.

Efterforskere fra Politiets Efterretningstjeneste har sammen med folk fra forsvarets auditørkorps fredag morgen kl. 08.35 anholdt en 26-årig dansk sergent i Kosovo. Han er mistænkt for at have medvirket til våbentyveriet mod Antvorskov kaserne 4. januar, oplyser PET.

Han vil blive bragt til Danmark og overgivet til Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, der efterforsker røveriet af næsten 200 funktionsklare skydevåben fra kasernen.

I forvejen er fem personer varetægtsfængslet i sagen, og politiet har fundet knap halvdelen af de våben, som røverne fik med sig. Der er tale om automatrifler af typen M96 og M95 samt halvautomatiske pistoler.

- I vores efterforskning af sagen har det længe stået klart, at en person med tilknytning til forsvaret og Antvorskov Kaserne var involveret i våbenrøveriet. Vi mener, at det er den person, vi nu har anholdt, siger chefen for PET, politimester Jakob Scharf til Ritzau

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App