¨

Nu er Mikkel i job

Foto: TV ØST

21-årige Mikkel Dahl Marcussen har i dag haft første dag på sin nye arbejdsplads.

Hans opslag på facebook gik i sidste uge verden rundt, da han skrev, hvor gerne han ville have et arbejde. Kun få dage efter har den 21-årige elmontør fra Slagelse, Mikkel Dahl Marcussen, haft første dag på sit nye arbejde i firmaet Erhvervsbudet.dk.

- Det er super fedt. At stå op, drikke sin morgenkaffe og så komme afsed, det er jo fantastisk, siger han om sin første dag på jobbet.

Opslaget, hvor han beskrev sin dag som jobsøgende, hvor han stod op klokken seks og kørte rundt til virksomheder, for at søge arbejde personligt, tog fart torsdag. Siden da er det blevet delt intet mindre end 35.000 gange på facebook. Og ifølge ham selv har han fået mere end 200 sms-beskeder med konkrete tilbud om job, og utallige opkald. I flere dage, var han svær at få fat på, da hans indbakke på telefonsvareren var fyldt op.

Udover Danmark er han blevet kontaktet fra Norge, Sverige, Rusland, Tyskland og sågar USA med tilbud om job. Han valgte dog at blive hjemme i Danmark, hvor han torsdag og fredag var til fem jobsamtaler. Og valget faldt altså i sidste ende på budfirmaet fra Rettestrup ved Næstved.

Flere forsøger med samme metode

Mikkel Dahl Marcussens succes har i den grad smittet af på andre på Facebook, hvor flere nu med samme metode forsøger at finde job.

43-årige Michael Sandgreen Vejs fra Sorø smed lørdag et opslag på sin side, hvor han på samme måde som Mikkel fortalte folk, at han mangler et job som it-supporter, og i Næstved har 23-årige Katrine Yde gjort det samme i håbet om at finde en elevplads som veterinærsygeplejerske. De har begge to på samme måde som Mikkel Dahl Marcussen lagt et billede op af sig selv med skilt, hvorpå de skriver, at de søger job.

- Jeg har set et opslag på facebook og vil prøve at gøre kunsten efter. Jeg er en kvinde på 23 år, som brænder af hele mit hjerte for at blive veterinærsygeplejerske. Jeg har søgt i en radius af 2 timers offentlig transport, hver vej - men uden held, skriver Katrine Yde blandt andet.

Om de er lige så heldige som Mikkel Dahl Marcussen, må tiden vise.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App