¨

Nordby-drenge gav politi tæv - i fodbold

Foto: TV ØST

Et par teenagedrenge fra Nordbyen i Slagelse tævede tirsdag aften politiet. Her var dog tale om en fodboldkamp.

Tirsdag havde en døgnrapport en historie med ordlyden "Politi tævet i Nordbyen". Der var dog ikke tale om et slagsmål, men en fodboldkamp der spontant var opstået mellem nogle 15-16-årige drenge og fire politibetjente på streetfodboldbanen på Albert Ibsensvej i Nordbyen i Slagelse. Det skriver Sjællandske.

Klokken 18.30 blev politiet kaldt til kvarterhuset Oasen på grund af en alarm. Den viste sig dog at være udløst af en medarbejder ved en fejl. 

Da betjentene var på stedet, blev de inviteret af en flok små børn til at spille fodbold. Det gjorde de så, men hurtigt tog et par større drenge over og gav de fire betjente tæv.

- Det var ikke nogen arrangeret kamp, så betjentene spillede jo med alt udstyret på (tjenestepistol, håndjern, peberspray, osv.), og det har nok hæmmet dem noget. Eller også er de bare ikke gode til at spille fodbold, jeg aner det virkelig ikke, siger politikommissær John Hochreuter Andersen til Sjællandske. Han er leder af politiets indsats i Nordbyen, men han var dog ikke selv med til at spille fodbold.

Drengene fra Nordbyen vandt kampen overlegent med 5-2, og politifolkene kalder resultatet for "ærefuldt". 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App