Naboer klager over unges skrald

I Slagelse Lystanlæg får dynger af unges skrald naboerne til at klage. De mener, at synderne skal tage ansvar og rydde op.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Hver morgen er Slagelse Lystanlæg angiveligt fyldt med bunker af skrald, efter unge har hygget sig i parken i det gode majvejr. Det får nu naboerne til at klage deres nød. De mener, at de unge skal tage ansvar. Det skriver Sjællandske torsdag.

Det er især naboerne i Fruegade, som har udsigt til svineriet af flasker, madpapir, engangsgrill og bæreposer i anlægget.

- Jeg er rigtig ærgerlig

En af dem er Pia Ravn Dyhr, som plejer at gå en tur i parken. Men ifølge Sjællandske mener hun, at skraldet skal væk, og at folk skal tage sig sammen.

- Jeg er rigtig ærgerlig over, at vi ikke gør et større nummer ud af at opdrage folk til at rydde op efter sig selv. Det er både skidt for miljøet, dyrelivet, vores medborgeres ansvarsfølelse og ikke mindst kommunens penge, siger Pia Ravn Dyhr til avisen.

Glemmer at rydde op efter sig selv

Ifølge Sjællandske har Slagelse kommunes folk travlt med at fjerne skraldet, som de bruger op til tre timer på hver dag.

- Og det siger noget om, at vi selvfølgelig gør rent, men at der for tiden – især når vejret er godt – er meget skrald, som bare ligger, siger entreprenørchef Peter Johansen til avisen.

Og ifølge Peter Johansen, er det byens unge mennesker, som fester og glemmer at rydde op efter sig selv.