Motocross-fans fik snigpremiere efter aflysning af stor turné

Efter Cirkus Arena i år ikke har kunnet komme på turné, fik nysgerrige i går alligevel mulig for et smugkig, da motocross-kørere viste deres tricks.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

I år skulle et team af landets dygtigste freestyle motocross-kører have turneret rundt med Cirkus Arena.

Til skuffelse for motorinteresserede tilskuere endte rundrejsen dog med at blive aflyst som så meget andet i år. I går havde mange derfor lagt vejen forbi Cirkusland i Slagelse, da de motoriserede vovehalse gav opvisning.

Og tilskuerne var begejstrede.

- Drengene er helt vildt interesserede i alt, hvad der har med motor at gøre, så det var en kærkommen lejlighed til at komme ned og se Alex (Porsing, red.), fortæller Peter Mailund, som havde taget turen fra Viby.

Peter Mailund havde sammen med sine sønner taget turen til Cirkusland.
Peter Mailund havde sammen med sine sønner taget turen til Cirkusland. Foto: Mahmoud Riyad Al-Tamir - TV2 ØST

Turné genoptages næste år

For det var nemlig Alex Porsing – der anses for af være landets dygtigste til freestyle motocross – der her viste sine færdigheder frem med vilde stunt, flyvende gennem luften.

Læs også
Kendt marked var nær blevet aflyst under coronakrisen: - Det ville være en katastrofe
Læs også
Kendt marked var nær blevet aflyst under coronakrisen: - Det ville være en katastrofe

Det var ikke blot oplevelsen af at se Alex Porsings stunts, som Peter Mailunds sønner og alle de andre kunne få med sig hjem.

Alex Porsing (tv) kørte sig sidste år med sine stunts til titlen: Vinder af Danmark har talent.
Alex Porsing (tv) kørte sig sidste år med sine stunts til titlen: Vinder af Danmark har talent. Foto: Mahmoud Riyad Al-Tamir - TV2 ØST

Freestyle motocrosskøren – der også kan bryste sig af titlen som sidste års vinder af TV2-programmet Danmark Har Talent  – uddelte efterfølgende autografer og stillede op til fotos.

Chancen for at se Alex Porsing show på turné er dog ikke aflyst længere end til næste år – hvor rundrejsen forventes gennemført med næste cirkussæson.


Nyhedsoverblik