Motalavej: Beboere har fået nok og flytter

Flere beboere står nu frem og fortæller, at de vil flytte fra Motalavej i Korsør på grund af utryghed og frygt. Årsagen er den seneste tids ballade i kvarteret.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Lisbeth Larsen er en af de beboere, som i dag står frem på TV2 ØST og fortæller om utryghed ved at bo på Motalavej i Korsør.

- Jeg er blevet kaldt for luder og møgkælling, og jeg er blevet sparket til, siger hun.

Lisbeth Larsen og hendes forlovede har skrevet sig på venteliste til en ny lejlighed.

- Så snart vi får et tilbud, så er vi dem, der er væk herfra.

Ikke langt fra Lisbeth Larsens lejlighed møder vi en mor og hendes datter, som står frem anonymt. Det sker af frygt for trusler.

- Vi har boet her i 2 måneder. Allerede efter 3 uger går nogle unge efter os og truer os med, at vi aldrig kommer ind på Motalavej igen. Vi er utrygge, og vores liv er præget af frygt.

Mor og datter vil nu flytte fra Motalavej.

Otto Carslund er på vej hjem fra indkøb, da vi møder ham på Motalavej. Han har boet på vejen i 43 år og elsker kvarteret. Også han har tænkt på at flytte væk.

- Man ved aldrig, om man bliver nakket ned bagfra. Jeg er blevet sparket ned, og de har bestjålet mig. Derfor føler jeg mig ikke tryg, siger han.

Bange for at gå rundt på Motalavej

Johnny Jacobsen fortæller i dag om et røveri 2. juledag. Han var på vej hen til en veninde, da han blev overfaldet på Motalavej og frarøvet 1.500 kroner. Sagen er meldt til politiet.

- Det er et ubehageligt kvarter. Jeg er ikke tryg ved at gå her mere, siger han.

På TV2 ØST har vi tidligere fortalt om ballade med en gruppe unge nytårsnat. 14 containere blev sat i brand. Da brandvæsenet kom, blev de angrebet med bomberør og kanonslag.

2 dage senere blev der smadret ruder på en politibil. En gruppe unge stod frem på TV2 ØST og sagde, at de styrer kvarteret. Også flere episoder med hærværk mod en tøjforretning på vejen har vi fortalt om.