¨

Mistænkte i voldssag stadig på fri fod

Foto: TV ØST

De tre slagelseanere, der er mistænkt for at stå bag et brutalt voldeligt overfald i Odense, er stadig på fri fod. Politiet mener, at de gemmer sig i København.

Politiet leder fortsat efter tre unge mænd, der er mistænkt for at stå bag et brutalt overfald på en 23-årig mand fra Odense forrige weekend. Det skriver Sjællandske.

Manden blev overfaldt i sin hjemby, efter at de alle fire angiveligt havde været på samme værtshus. Den 23-årige mand blev blandt andet sparket i hovedet og trampet på og blev efterfølgende lagt i koma.

Genkendt af betjent

På overvågningsbilleder genkendte en betjent to af gerningsmændene, fordi han tidligere har arbejdet hos politiet i Slagelse, og også den tredje mistænkte i sagen viser sig at komme fra samme område. De er dog endnu ikke fundet.

- Vi mener ud fra de oplysninger, vi har fået fra miljøet, at de tre efterlyste gemmer sig i København. Det er nok lidt lettere at gå under jorden dér end i for eksempel Slagelse, siger politikommissær Hugo Larsen fra lokalpolitiet i Slagelse til avisen.

Han tilføjer, at de nok skal finde frem til dem før eller siden. Den 23-årige er udskrevet fra hospitalet igen efter overfaldet.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App