¨

Mistænkeligt dødsfald: Kvinde anholdt

Foto: TV ØST

OPDATERET: En 61-årig kvinde er blevet anholdt og sigtes for drab. Kvinden påkørte manden ud for en landejendom ved Korsør.

En 64-årig mand blev fundet død på Halsebyvej i Korsør onsdag eftermiddag. Politiet har siden da holdt kortene tæt til kroppen med oplysninger i sagen og har kun villet oplyse, at de undersøgte et dødsfald.

Men torsdag kan sektionsleder Marianne Roed ved Sydsjællands og Lolland Falsters Politi fortælle, at de har anholdt en 61-årig kvinde for at have forvoldt mandens død. Kvinden vil nu blive fremstillet i grundlovsforhør.

Ifølge politiet er dødsfaldet sket ved, at den 61-årige kvinde påkørte den 64-årige mand ud for landejendommen ved Korsør. Manden døde efterfølgende af sine kvæstelser. 

- Vi sigter den 61-årige kvinde for drab på den 64-årige mand. De havde begge tilknytning til adressen på Halsebyvej. Men udover det har jeg ikke yderligere oplysninger i sagen lige nu, siger hun og fortæller, at der muligvis vil  blive bedt om, at få dørene lukket under grundlovsforhøret. På den måde kommer der heller ikke her yderligere oplysninger ud i offentligheden.

I videoen herunder ses politiets teknikere, der arbejdede på stedet natten til torsdag:

01:19 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App