Minister slår fast: Der bliver bygget på Antvorskov

Byggeriet på kasernen gik i stå, men nu bekræfter forsvarsministeren, at det bliver finansieret og dermed gennemført.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der har været store spekulationer om, hvorvidt der skulle være penge til Antvorskov Kaserne efter nybyggeriet blev sat på standby efter forsvarets køb af nye kampfly.

Men nu er der ikke længere tvivl om, hvorvidt de modtager pengene. For projektet bliver gennemført. Det skriver Sjællandske.

- Det er korrekt, at i forbindelse med forhandlingerne om nye kampfly satte vi nogle projekter i stå, men de investeringer, som allerede er planlagt i 2016, er ikke en del af finansieringen. Derfor er mit budskab også, at de projekter, som er planlagt på Antvorskov, bliver gennemført, siger forsvarsminister Peter Christensen (V) til Sjællandske.

Derfor er der altså ikke længere grund til at bekymre sig om, hvorvidt projektet ikke skulle blive til noget.

Aktstykke skal godkendes

Ifølge Peter Christensen (V) er planen, at han vil forelægge byggeriet for finansudvalget til oktober, hvorefter et aktstykke i finansudvalget skal godkendes.

- Det er jo mig som forsvarsminister, der går til finansudvalget, når jeg skal bruge penge til konkrete projekter og får godkendt det via et aktstykke. Når beslutningen så er truffet, går man i gang med planlægningen og indhentning af tilbud, siger han.