¨

Mikkel hitter på nettet med alternativt jobopslag

Foto: TV ØST

21-årige Mikkel Dahl Marcussen har fået ualmindeligt meget opmærksomhed på nettet, hvor han har lagt sit noget alternative jobopslag på Facebook.

Mikkel Dahl Marcussen fra Slagelse er på under et døgn blevet kendt på Facebook. Her har han lagt et noget anderledes jobopslag på sin væg, og på 18 timer er det blevet delt af 21.000 personer, mens flere end 8000 har givet det et like med på vejen.

Siden 13. marts har Mikkel Dahl Marcussen været uden job. Han er nyuddannet elmontør, og at gå hjemme gider han ikke, så onsdag tog han i den grad sagen i egen hånd. Han lavede et opslag, hvor han beskrev, hvordan han til trods for, at han ellers har tid til at sove længe, stadig står op klokken 6 hver morgen, drikker morgenkaffe, og i stedet for at køre på job, kører rundt med ansøgninger indtil klokken 15.

Tre samtaler

Mange tusinde mennesker har fået øje på den nyuddannede elmontørs opslag, og på den korte tid ser det ud til at have haft effekt.

- Det her er simpelthen så overvældende. Jeg havde håbet på at få noget feedback fra andre, men at jeg på en dag blev kaldt til tre jobsamtaler. Det havde jeg ikke set komme, siger Mikkel Dahl Marcussen.

Den unge elmontør har allerede været til samtale i Svinninge torsdag, hvor han er blevet tilbudt et job. Og skulle det gå i vasken, kan han gå i gang med at lytte til nogle af de mange beskeder, der er indtalt på hans telefonsvarer, som er fyldt til bristepunktet med henvendelser.

Du kan se hele hans Facebookopslag her.

02:54 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App