¨

Medarbejdere på konkursramte Kødgros får løn i 14 dage

Kurator i konkursboet Slagelse Kødgros A/S holder virksomheden igang, mens der arbejdes på at afhænde firmaet. 80 medarbejdere er fyret - men arbejder endnu to uger, skriver Sjællandske.

Kurator, advokat Henrik Sjørslev, København, har givet medarbejderne garanti for løn 14 dage frem. Det betyder, at han forsøger at afhænde virksomheden som »going koncern«.

Det vil normalt betyde flere penge til kreditorerne, dels redde et antal arbejdspladser - og dem er der rigtig mange af i Slagelse Kødgros. 80 medarbejdere fordelt på produktion, administration og salg er beskæftiget i firmaet.

Fredag morgen fik de på en orienteringsmøde i virksomhedenm beskeden om konkursdekretet - men også om, at de er sikret foreløbig 14 dage mere.Indehaver af Slagelse Kødgros, Kim Thers, står også i denne periode for den daglige drift. Han havde så sent som torsdag en tro på, at en konkurs kunne undgås.

   - Men banken er ikke nem at snakke med, derfor blev der afsagt konkursdekret, siger Kim Thers.

Han bekræfter overfor Sjællandske, at det er Amagerbanken, der er virksomhedens bankforbindelse.Amagerbanken kæmper selv for livet i øjeblikket med henholdsvis aktieemission og rigmanden Karsten Ree som redningsplanke.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App