¨

Massivt politiopbud til fodboldkamp

Foto: TV ØST

Når aftenens kamp mellem FCK og FCV løber af stablen i Slagelse, vil politiet være massivt tilstede for at opretholde ro og orden.

Slagelse er midtpunkt i aften, når FCV møder FCK på hjemmebane i byen. Udover massevis af fans, så vil politiet også være talstærkt tilstede for at sikre, at fans ikke går amok.

- Vi vil være synlige i gadebilledet før, under og efter kampen i aften. De sidste par gange er kampene foregået i ro og mag, og det håber vi selvfølgelig på også er tilfældet i aften, siger politiinspektør Sten Nørskov fra Sydsjællands – og Lolland-Falsters Politi.

Ros til fans

Der har tidligere været problemer med forskellige fodboldfangrupper, som har lavet ballade i byen. Særligt fans fra FCK, Brøndby og AaB’s fans har ry for at lave ballade, men ifølge Sten Nørskov har stort set alle fans opført sig ordentligt i et stykke tid.

- Det har en præventiv effekt, at vi er synlige i gadebilledet. Fansene skal også have ros for at opføre sig pænt. Det er rart, at det mest handler om at se en god fodboldkamp frem for at skulle lave ballade, siger han.  

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App