¨

Massiv overvågning i Nordbyen

Foto: TV ØST

Fremover kan det blive overordentligt svært at lave ballade og hærværk i Slagelse-bydelen Nordbyen, uden det bliver filmet. Ifølge dagbladet Sjællandske diskuterer Udvalget for Børn, Unge og Familie i øjeblikket forskellige muligheder for videoovervågning - og det mest omfattende forslag omhandler ikke færre end 200 kameraer.

Udvalgsformand Helle Blak (S) kan ikke garantere, at al ballade og uro så stopper med et - men det vil være et godt redskab:
- Sammen med de øvrige tiltag - som bl.a. mere synligt politi - vil det afgjort gøre området mere trygt at bo i, siger hun til Sjællandske

I modellen er der lagt op til massiv overvågning med opsætning på bygninger, hvor vejene i området vil være overvåget fra flere vinkler. Helt konkret foreslås der ét kamera pr. opgang samt yderligere fire kameraer rundt om hver bygning. Kameraerne vil være placeret på væggen oppe under taget.

- Der er sikkert nogen, som vil synes det er voldsomt irriterende med så mange kameraer. Men det er jo nok mest dem, som laver ballade, siger hun til Sjællandske.
Hvilken løsning, det konkret ender med at blive, vil først blive besluttet efter det næste byrådsmøde, som finder sted mandag den 19. december.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App